دوره 23 (1403)
دوره 22 (1402)
دوره 21 (1401)
دوره 20 (1400)
دوره 19 (1399)
دوره 18 (1398)
دوره 17 (1397)
دوره 16 (1396)
دوره 15 (1395)
دوره 14 (1394)
دوره 13 (1393)
دوره 12 (1392)
دوره 11 (1391)
دوره 10 (1390)
نویسنده = اسماعیل کاظمی
تعداد مقالات: 2
اثرات تغذیه ای ناپلیوس های Artemia urmiana غنی شده با روغن های گیاهی و ماهی بر ترکیب لاشه لارو ماهی قزل آلای رنگین کمان ( ( Oncorhynchs mykiss
دوره 12، شماره 2 ، شهریور 1392، ، صفحه 92-102
چکیده
مقدار اسیدهای چرب فوق غیر اشباع (HUFA) از شاخص های اصلی برای تعیین ارزش غذایی مواد مورد استفاده در تغذیه لارو آبزیان به شمار می رود. اسیدهای چرب مذکور نقش بسیار مهمی در حفظ سلامتی، رشد و بقای لارو آبزیان دارند. به این لحاظ روش های غنی سازی به منظور افزایش HUFA در ناپلیوس آرتمیا ابداع و توسعه یافته است. هدف از این تحقیق بررسی اثرات تغذیه ای ... بیشترتأثیر تغذیه لارو قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchus mykiss با ناپلی Artemiaurmiana غنی شده با روغنهای گیاهی بر مقاومت در برابر تنش دما، شوری وکمبود اکسیژن
دوره 11، شماره 3 ، آبان 1391، ، صفحه 42-51