علوم زیستی دریا
مقایسه ویژگی‌های میکروبیولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) باپوست و بدون پوست نگهداری شده در یخ و تخمین مدت ماندگاری

آی ناز خدانظری؛ ثریا صالحی؛ اسحاق زمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 دی 1401

https://doi.org/10.22113/jmst.2022.318543.2457

چکیده
  هدف از مطالعه حاضر، تاثیر بودن یا نبودن پوست بر خواص میکروبی، فیزیکوشیمیایی، رنگ سنجی و حسی میگوی سفید سرتیز (Metapenaeus affinis) نگهداری شده در یخ بود. آنالیزهای فیزیکوشیمیایی (TVB-N، pH، TBA و FFA)، باکتریایی (مزوفیل، سرمادوست، انتروباکتریاسه، استافیلوکوکوس)، رنگ سنجی و ارزیابی حسی در روز های 0، 4، 8، 12 و 16 نگهداری انجام شدند. میزان بار باکتری­های ...  بیشتر