مطالعه روند تغییرات بافت و آنزیم های کبدی در ماهی شانک زرد باله تحت تاثیر نانو ذرات و نیترات نقره در شوری های مختلف محیطی

رحیم عبدی؛ عبداله رئیسی؛ احمد سواری؛ محمد علی سالاری علی آبادی؛ غلامرضا اسکندری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 خرداد 1401

https://doi.org/10.22113/jmst.2022.303559.2446

چکیده
  ماهیان شانک زرد باله مورد نیاز به روش صید انتظاری صید و در نهایت نمونه های هم اندازه با میانگین وزن ۱۵۰ گرم انتخاب گردیدند. سپس پنج قطعه ماهی در آکواریوم های ۳۰۰ لیتری حاوی آب با شوری های متفاوت شامل خورموسی با میانگین شوری ppt 34/0 ±7/42 و اروند با میانگین شوری ppt29/0 ±4/14 در معرض غلظت بدست آمده از یک دهمh LC5096 سمیت کشنده نانو ذرات نقره ...  بیشتر