علوم زیستی دریا
تاثیر پوشش آلژینات و کیتوزان غنی شده با اسید گالیک بر خواص کیفی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

مریم خرم آبادی؛ آی ناز خدانظری؛ ابراهیم رجب زاده قطرمی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 04 دی 1401

https://doi.org/10.22113/jmst.2022.356805.2492

چکیده
  در این مطالعه تاثیر پوشش کیتوزان و آلژینات غنی شده با اسید گالیک  بر روی کیفیت و ماندگاری فیله کپور معمولی (Cyprinus carpio) طی 12 روز نگهداری در یخچال مورد بررسی قرار گرفت. تیمارها شامل گروه 1) شاهد، 2) کیتوزان، 3) آلژینات، 4) آلژینات-کیتوزان ، 5) آلژینات- اسید گالیک، 6) کیتوزان- اسید گالیک و 7) آلژینات-کیتوزان-اسید گالیک بود. مقایسه بار باکتری‌های ...  بیشتر