@article { author = {salami beni, Maryam and rajab zade ghatrami, Ebrahim and mohamadi azarm, Hamid and hoseini, mehdi}, title = {Effect of diferent commercial diet on growth index and body biochemical composision of Lithopenaeusvannamei}, journal = {Journal of Marine Science and Technology}, volume = {18}, number = {3}, pages = {88-94}, year = {2019}, publisher = {Khorramshahr University of Marine Science and Technology}, issn = {2008-8965}, eissn = {2538-5380}, doi = {10.22113/jmst.2019.53690.1852}, abstract = {AbstractIn intensive and semi-intensive breeding systems of shrimp, growth and development Dependson natural foods addition, the complete nutrition that can provide all the nutritional requirements of existing needs. This study was done on 6shrimp farms pool in Choebdeh of Abadan for 7 months. Shrimp were fed with two different diets,Goldquine imported and domestic Shiraz Bayda. Sampling at the starter with an average weight of 2/52 ± 0/35, growing at an average weight of9 ± 1/41 and final with an average weight of 16± 1/41 was conducted. The results showed no significant difference in the indices of two diets (P}, keywords = {Biochemical composition,growth indeses,Dietry}, title_fa = {اثرات جیره های غذایی تجاری بیضا و گلد کوین برروی فاکتور‌های رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه میگوی پا سفید غربی (Lithopenaeusvannamei)}, abstract_fa = {چکیدهدرسیستمهای پرورشی نیمه متراکم و متراکم، میگو جهت رشد و نمو علاوه برغذاهای طبیعی موجود دراستخر، به غذای کاملی که بتواند تمام احتیاجات غذایی موجود را فراهم نماید نیازمند است. این بررسی برروی 6 استخر در مزارع پرورشی میگوی چوئبده آبادان به مدت 7 ماه با دو جیره متفاوت وارداتی گلدکوین و داخلی بیضای شیراز از تغذیه شدند. نمونه برداری در مرحله استارتر با میانگین وزنی 35/0±25/2، رشد با میانگین وزنی 41/1±9 و پایانی با میانگین وزنی 41/1±16 انجام شد. نتایج نشان داد در شاخص‌های رشد دو جیره غذایی هیچ اختلاف معناداری دیده نشد (05/0P) و خاکستر در مرحله رشد در میگوی تغذیه شده با جیره بیضا بیشتر از گلدکوئین، اختلاف معنادار بود (05/0>P)، در سایر مراحل بین پروتئین خام، لیپید خام و خاکستر اختلاف معنی دار مشاهده نشد(05/0}, keywords_fa = {میگوی وانامی,ترکیبات بیوشیمیایی,شاخص رشد,جیره غذایی}, url = {https://jmst.kmsu.ac.ir/article_81456.html}, eprint = {https://jmst.kmsu.ac.ir/article_81456_da75c73144451fe77c93f0740a100108.pdf} }