علوم زیستی دریا
تاثیر عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) بر رشد و فعالیت آنزیم های سیستم آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

ادریس رحیمی کیا

دوره 21، شماره 4 ، دی 1401، ، صفحه 81-89

https://doi.org/10.22113/jmst.2023.374183.2506

چکیده
  گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) از خانواده گل مروارید، یکی از داروهای گیاهی مورد استفاده در کشور­های مختلف است. این مطالعه به منظور بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره سرخارگل در جیره غذایی بر رشد و وضعیت دفاع آنتی اکسیدانی در ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) انجام شد. تعداد 360 عدد ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن 0/2­±­6/25 گرم، در ...  بیشتر