علوم زیستی دریا
بررسی عملکرد آنزیم فیتاز در جایگزینی پودر ماهی با پودر سویا در جیره غذایی فیل‌ماهی(Huso huso) جوان، روی شاخص‌های رشد و کیفیت لاشه

رضا اسعدی؛ محمد رضا ایمانپور؛ مسعود اصغری؛ طیبه عنایت غلام پور

دوره 16، شماره 2 ، شهریور 1396، ، صفحه 29-37

https://doi.org/10.22113/jmst.2017.70140.1938

چکیده
  در تحقیق حاضر، اثرات آنزیم فیتاز و جایگزینی پودر ماهی با آرد سویا به‌مدت 8 هفته روی رشد و کیفیت لاشه فیل ماهی جوان مورد بررسی قرار گرفت. فیل‌ماهیان جوان (میانگین وزن 16/2±65/80 گرم) در 21 حوضچه فایبرگلاس توزیع شده و با 7 جیره غذایی که حاوی سطوح مختلف سویا و فیتاز بودند مورد تغذیه قرار گرفتند. جیره‌‌‌های آزمایشی شامل جیره شاهد که در آن ...  بیشتر

علوم زیستی دریا
تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک بر شاخص‌های رشد، بازماندگی، ترکیبات لاشه و تراکم بار باکتریایی روده فیل ماهیان (Linnaeus, 1754) Huso huso جوان پرورشی

میلاد عادل؛ رضا صفری؛ سکینه یگانه؛ شراره احمدوند

دوره 15، شماره 2 ، شهریور 1395، ، صفحه 40-50

https://doi.org/10.22113/jmst.2016.8580

چکیده
  این تحقیق به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک گروبیوتیک جیره بر روی برخی شاخص‌های رشد، بازماندگی، ترکیبات لاشه و میکروبیوتای روده‌ای فیل ماهیان (Huso huso) جوان پرورشی در کارگاه پرورش ماهیان خاویاری در استان مازندران اجرا شد. 4 گروه از فیل ماهیان با میانگین وزنی 8/5±82/40 گرم در حوضچه‌های فایبرگلاس با تراکم 20 عدد ماهی در هر حوضچه، ...  بیشتر