علوم زیستی دریا
تأثیر جایگزینی آرد ماهی با سطوح مختلف کنجاله کانولا بر عملکرد رشد، بقا و ترکیب شیمیایی لاشه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt)

محمد ملک پور؛ حمید علاف نویریان؛ میرمسعود سجادی؛ محمود محسنی

دوره 15، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 77-88

https://doi.org/10.22113/jmst.2016.10842

چکیده
  این تحقیق به‌منظور جایگزینی آرد ماهی با سطوح مختلف کنجاله کانولا و تأثیر آن بر عملکرد رشد، بقا و ترکیب شیمیایی لاشه تاسماهی سیبری (Acipenser baerii Brandt) انجام گرفت. پنج جیره غذایی دارای پروتئین یکسان (45 درصد) و انرژی یکسان (53/18 کیلوژول بر گرم) فرموله شد. تیمار 1 به‌عنوان تیمار شاهد و بدون کنجاله کانولا و در تیمار‌های 2 (10C)، 3 (20C)، 4 (30C) و 5 (40C) به‌ترتیب ...  بیشتر