علوم زیستی دریا
تاثیر دما بر روی ترجیح چشایی در بچه تاس‌ماهی ایرانی (Acipenser persicus) با استفاده از اسیدهای آمینه آزاد

سید حسین نبوی؛ بهروز ابطحی؛ ولی الله جعفری؛ رسول قربانی؛ الکساندر کاسومیان

دوره 15، شماره 3 ، آذر 1395، ، صفحه 54-63

https://doi.org/10.22113/jmst.2016.10545

چکیده
  سیستم چشایی ماهی ارزیابی حسی نهایی را در فرایندهای تغذیه ای فراهم می سازد. اسیدهای آمینه آزاد اثر تحریکی در سیستم چشایی ماهی ها دارند. در این تحقیق، پاسخ های رفتاری چشایی بچه تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) به گرانول های حاوی غلظت پایه (0.001مول) اسیدهای آمینه آسپارتیک اسید، هیستیدین و سیستئین به منظور مطالعه اثرات افزایش دمای محیطی (28 درجه ...  بیشتر