علوم زیستی دریا
بررسی اثرات مقایسه ای مخمر نانوایی صنعتی دستکاری شده و مخمر Lansy PZ بر ترکیب اسید چرب بالغین Artemia urmiana و Artemia franciscana

فرهاد طالبی؛ رامین مناف فر؛ ابوالقاسم اسماعیلی فریدونی؛ جواد عبدی

دوره 15، شماره 2 ، شهریور 1395، ، صفحه 51-65

https://doi.org/10.22113/jmst.2016.9000

چکیده
  اخیرا بدلیل مشکلات موجود در تهیه مخمر Lansy-PZ، امکان جایگزینی آن با انواع دیگر از مخمرها از جمله مخمر نانوایی صورت می گیرد. در این مطالعه، تاثیر شش جیره غذایی مخمری (مخمر Lansy PZ، مخمر غنی شده با HUFA، مخمر بدون لایه مانوپروتئین و غنی شده با HUFA، مخمر بدون لایه مانوپروتئین، مخمرهای ساده 100 و 50 درصد از جیره غذایی) روی ترکیب و مقدار اسیدهای چرب ...  بیشتر